Institution of Engineering and Technology Tv. veri tabanı deneme erişimine açıldı.

06.04.2018

Kısa adı IET.tv olan mühendislik ve teknoloji konulu veri tabanı 15 mayıs tarihine kadar deneme erişimine açıldı.

Erişim Linki: https://tv.theiet.org/

IET.tv Hakkında:

Institution of Engineering and Technology(IET) tarafından geliştirilen IET.tv, akademi ve endüstride lider mühendisler ve teknoloji uzmanlarindan gelen merak uyandirici ve ilham verici bir icerik kaynagidir.

10.500'den fazla temel muhendislik ve teknoloji konulu videoya erisim imkani vermektedir.

• Dunya capinda seckin universite ve arastirma enstitulerinden seminerler
  • Dersler icin benzersiz ogretme ve ders  materyali saglayan icerik
  • Endustri ve akademiden lider uzmanlarla roportajlar
  • Tum buyuk IET etkinliklerinden dersler ve sunumlar

IET, 150'den fazla ülkede 167.000'in üzerinde üyesi bulunan Avrupa'nın en büyük profesyonel mühendisler grubudur. Global mühendislik topluluğuna ilham veren, bilgilendiren, etkileyen ve toplumun ihtiyaçlarını karşılamak için teknoloji yeniliğini destekleyerek daha iyi bir mühendislik dünyası yaratmak için çalışmaktadır. Araştırma topluluğu için geniş kapsamlı yayıncılık programı, her biri IET Dijital Kütüphanesi'nde bulunan her yıl yaklaşık 50 yeni başlıktan oluşan 500'den fazla e-kitap, mektup ve açık erişim dergileri içermektedir. Dünyanın en büyük mühendislik ve teknoloji video içeriği çevrimiçi arşivi olan IET.tv'nin mühendislik ve fizik disiplinleri ve üreticileri için saygın bir A&I veritabanı olan Inspec'in dünyaca ünlü yayıncısıdır.